Forbrugerbeskyttelse 

UNTOLD SECRETZ følger de vejledninger der foreligger fra D-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.

Persondata
Untold Secretz indsamler persondata om vores kunder for at kunne ekspedere aftaler samt kommunikere med kunderne. Nedenfor kan du se hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem - og hvordan de bliver brugt, samt dine rettigheder som kunde. 

Hvilke persondata indsamles
Når du booker via vores bookingsystem, indsamler vi de persondata du indtaster: Dit navn, e-mailadresse, postadresse samt telefonnummer. Der registreres også hvilke ydelser du køber, hvilken dato, du køber dem - og til hvilken pris. Informationerne bliver gemt samlet i et individuelt kundearkiv. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, vil informationerne blive samlet i kundearkivet.
Untold Secretz opbevarer flg. persondata: Navn, adresse, email og telefonnummer på vores kunder for at kunne ekspedere aftaler Dvs. levere de bestilte ydelser i vores boutique samt give besked, hvis der skulle være problemer med en aftale.
Vi opbevarer informationer om hvilke ydelser, der er bestilt og købt til hvilken pris og på hvilken dato.
Er du tilmeldt Untold Secretz nyhedsbrev, bruges din e-mailadresse til at sende nyhedsbreve. Dette kræver at du aktivt har tilmeldt dig nyhedsbrevet - og det kan du til enhver tid trække tilbage ved at klikke på linket i bunden af hvert nyhedsbrev.

Databehandlingsperiode
Persondata indsamlet via vores bookingsystem, bliver gemt i kundearkivet på ubestemt tid - eller indtil du anmoder om at få det fjernet. Dette gøres i forhold til evt. reklamationer af de bestilte ydelser. Kontakt os i så fald pr. mail: info@untoldsecretz.dk

Loven om almindelig persondata
Ifølge GDPR - Persondataforordningen af 25. maj 2018 er den type persondata, vi gemmer om vores kunder, det der kaldes almindelige persondata. Den slags persondate kan lovligt bruges, når der er givet accept. Denne accept gives idet det kun kan lade sig gøre at bestille og betale, ved aktivt at give samtykke til vores Online datapolitik. På den måde har vi lovgrundlag for at behandle kunders persondata. 

Arkivering, håndtering og opbevaring af data
Alle persondata bliver gemt i vores online bookingsystem, Geckobooking, som sikrer at alt persondata behandles efter den europæiske lovgivning om persondata.
Det er kun medarbejdere hos Untold Secretz, som bruger persondata til ekspedering af ydelser, der har adgang til kunders persondata.
Persondata deles udelukkende med tredjeparter når det er nødvendigt for at behandle en kundes ydelse og yde kundeservice - samt af hensyn til bookingsystemets funktion i forhold til eks. aftaler.

Data deles derfor med flg. underleverandører:
 
Geckobooking

Cookies
untoldsecretz.dk bruger cookies til at vise webshoppen på bedste måde samt til at indsamle statistik. Når du besøger untoldsecretz.dk indsamles information om hvordan du bruger vores webshop. Når du går ind på siden giver du accept af at vi bruger cookies til indsamlingen af data. Når du færdes på untoldsecretz.dk modtager du automatisk cookies. Vil du ikke modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Rettigheder som kunde
Du har ret til at kræve indsigt i de data, untoldsecretz.dk har indsamlet og gemt om dig. Du kan anmode om at modtage denne information i tekstformat.
Hvis du efter at have krævet indsigt ikke mener de gemte data er korrekte, har du ret til få dem ændret. Du har også ret til at få slettet dine data. Når din ordre er behandlet og reklamationsretten er udløbet, kan du også kontakte os og få din data slettet. 
Du kan gøre indsigelse mod databehandlingen, selvom den foregår lovligt - og indsigelsen skal indeholde tungtvejende grunde til at untoldsecretz.dk skal stoppe med at gemme data. Du har ret til at forlange at behandlingen af data begrænses til lovlige formål, samt at behandlingen bliver suspenderet indtil rigtigheden af personoplysninger bliver undersøgt. 
Du har ret til at trække accept tilbage, hvis du har givet accepten til en eller flere former for databehandling.
Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os pr. mail: info@untoldsecretz.dk

Klagemulighed
Datatilsynet i Danmark fører tilsyn med om hvorvidt Persondataloven og Persondataforordningen overholdes. Vil du at klage over untoldsecretz.dk´s behandling af din data, kan du derfor klage til Datatilsynet. For at Datatilsynet evt. behandler en sag, krævet det at du først har kontaktet den dataansvarlige, som du mener har behandlet dine date forkert - og fået dennes forklaring på sagen. Vil du klage over untoldsecretz.dk's behandling af dine data, skal du altså først kontakte os pr. mail: info@untoldsecretz.dk

Ejerskab

UNTOLDSECRETZ I/S
Strandhøjsvej 18A
DK-2920 Charlottenlund
Danmark
CVR/VAT: 34252181