Untold Secretz er stiftet af Sidsel Marie Bøg, der er blandt Danmarks mest anerkendte hår- og makeup-artister. Sidsel har mere end 25 års erfaring i branchen, og er gennem årene ofte blevet spurgt om, hvilke produkter der er ‘hemmeligheden’ til fejlfri hud og smuk makeup. Det var her ideen til Untold Secretz opstod i 2012; nemlig, ikke blot at guide til de bedste skønhedsprodukter på markedet, men også samle dem i ét univers.

Og Sidsel ved hvad hun taler om, og hvad der virker. Både i sin rolle som hår-og makeup artist, men har som tidligere Beauty Editor på Vs. Magazine, hvor hun har testet et utal af produkter på egen krop. Desuden har hun siden 2009 været medudvikler af nye produkter for Gosh Cosmetics med en overvejende vegansk profil, i overensstemmelse med Sidsels personlige præference for ‘rene’ produkter, som dem, der findes på Untold Secretz. Sidsel tester alle produkter selv, inden hun sætter dem til salg på siden, så hun er sikker på at de lever op til de høje standarder hun selv sætter for sin egen hudpleje.

 

I 2017 vandt Sidsel prisen som Årets Hårartist til dansk ELLE Style Awards, men hendes arbejde strækker sig langt ud over Danmarks grænser. Sidsels navn ses ofte i magasiner som Vogue, Vs. Magazine, Wallpaper, Net-A-Porter, LOfficiel, ELLE, Bon Magazine, Dazed & Confused og DANSK, til modeshows og i kampagner for beauty-mastodonter som Bobbi Brown, Chanel, Ellis Faas og Shu Uemura. Hun har arbejdet tæt sammen med topfotografer som Mario Testino, Anton Corbjin og Peter Lindbergh og med stjerner som Solange KnowlesJessica Biel, Kylie Minogue, Helena Christensen, Connie Nielsen og Robbie Williams.

 Du kan se Sidsel´s portfolio her: www.sidselmarieboeg.com