NATURLIGE ANSIGTSLØFT

Jeg har en række “naturlige” kosmetiske uddannelser bag mig, heriblandt Kosmetisk akupunktur, Ansigtsløftningsteknik (ALT), Ansigts Zoneterapi, Japansk lifting. Jeg bruger forskellige redskaber og teknikker som Cupping, Gua Sha, Jaderulle, Saltstensmassage, Lymfedrænage, Akupressur, Muskelstimulering og selvfølgelig altid mine hænder.

KOSMETISK AKUPUNKTUR

akunui

Kosmetisk akupunktur er et effektivt alternativ til tidens kemi og kirurgi, der ofte har bivirkninger og giver et “dødt” udtryk. Det er en ældgammel behandlingsform, som har været brugt helt tilbage til Song Dynastiet (960 – 1279 e.Kr.) i det gamle Kina.

Fordele ved kosmetisk ansigtsakupunktur

–  Øger dannelsen af kollagen og elastin

– Skaber en naturlig, sund og levende hud

– Forbedrer muskel tonus og strammer huden op

– Giver ansigtet glød og øjnene klarhed

– Mindsker arvæv, rynker og furer

– Forbedrer indskunkne områder

– Tætner porrer i huden

– Mindsker og forbygger dobbelthager

– Løfter øjenlåg og hængende mundvige

– Letter hævelser og poser under øjnene

– Fremmer smuk ansigtskulør

– Reducerer stresstegn

– Modvirker et ‘nedadgående’ ansigt

–  Afhjælper kæbespændinger og hovedpine

Hvordan og hvorfor virker kosmetisk akupunktur? Hvor nålene sættes, frigives energi og endorfiner. Det sætter gang i blodcirkulation og stimulerer til produktion af nye celler. Når man penetrerer huden med hårtynde nåle, stimulerer man til produktion af kollagen og elastin. Kollagen gør vores hud modstandsdygtig og stærk. Elastin sørger for at holde huden ungdommelig, elastisk og smidig. Når vi bliver ældre nedsættes produktionen af disse to proteiner, hvilket gør at huden bliver slap, rynket, tør og mat. Nålene sættes i punkter som har forbindelse til de forskellige organer, via de energetiske meridianbaner. Når blod og qi flyder mere effektivt bliver cirkulationen forbedret, hvilket hjælper med at forynge og give vitalitet, ikke alene til ansigtet, men til hele kroppen.

Til behandlingerne bruges en række af forskellige teknikker.

Her kan arbejdes direkte i motor-punkterne, hvilket vækker underspændte muskler til “livs” og giver dem fornyet tonus, hvilket former og løfter. Hvis muskulaturen omvendt er spændt og fastlåst – tænk f.eks udspilede næsebor, “11-tal” mellem brynene, overspændt kæbemuskulatur o.a, hjælper akupunktur til at afstresse og afslappe muskulaturen, for et mildere og blødere udseende. Her kan også arbejdes subkutant med ganske små intradermale nåle, direkte i linierne, for at løfte nedbundne rynker. På samme måde kan man løsne og mindske arvæv. Hvilken teknik der benyttes, og hvilke nåle jeg vælger kommer helt an på hvordan du ser ud og hvad vi skal arbejde med lige præcis i dit ansigt. Vi er alle er forskellige, så ingen behandlinger vil være ens.

Hvem kan behandles med kosmetisk akupunktur?

Kosmetisk akupunktur er både for unge og ældre. Det er aldrig for sent at få behandlinger og man vil altid, uanset alder, kunne se en forbedring i ansigtet. Jeg bliver ofte spurgt om man kun kan få kosmetisk akupunktur, hvis man allerede har rynker. Da kosmetisk akupunktur forebygger rynker og holder ansigtet “levende” er det en god ide at starte tidligt med at få behandlinger.

Jeg er RAB registreret akupunktør og medlem af Praktiserende Akupunktører. Det er din garanti for professionel behandling.

*Bemærk: Selvom jeg som certificeret akupunktør er der altid en lille risiko for blødning. Det er sjældent at det sker, og der er kun tale om måske en dråbe blod, men det kan give blå mærker. Skulle du være uheldig og få et mærke, så er det ganske ufarligt, og farven forsvinder hurtigt igen, og påvirker ikke behandlingens positive effekter.