Databeskyttelse

Hos Untoldsecretz I/S respekterer vi dit privatliv, og vi vil gerne være helt åbne omkring de oplysninger, vi gemmer, hvordan de bruges, og hvornår de slettes.

I forbindelse med EU's nye persondataforordning (GDPR) har vi indført en række nye tiltag, som du her kan læse mere om.

Vi deler ikke data!
For nu at slå det helt fast så videregiver eller videresælger vi hos Untoldsecretz I/S aldrig vores kundedata. Når du bliver oprettet hos Untoldsecretz I/S, hvad enten det er som kunde, via vores facebook side eller via vores nyhedsbrev så er din information fortrolig og vil ikke blive delt med andre, ved mindre du udtrykkeligt har givet tilladelse til det. 

Indsamlet data 
Untoldsecretz I/S indsamler data ifm. indgåelse af kunderelationer. Disse data inkluderer identifikationsoplysninger, navne, adresser, mailadresser, telefonnumre og emailadresser, og er nødvendige for at kunne ekspedere ordrer til dig som kunde. 

Data indsamlet via Untoldsecretz I/S facebookside (https://www.facebook.com/untoldsecretz/) benyttes udelukkende til markedsføring af Untoldsecretz I/S produkter. Vi deler eller videresælger ikke disse oplysninger.

Derudover indsamler Untoldsecretz I/S. emailadresser, navne og firmanavne ifm. at vi udsender nyhedsbreve. Nyhedsbreve sendes kun såfremt du udtrykkeligt giver os tilladelse til det og data deles ikke med andre. 


Overførsler til tredjeparter
Untoldsecretz I/S overfører ingen personoplysninger til tredjepart

Brug af databehandlere
Untoldsecretz I/S indgår aftaler med alle sine databehandlere.

Alle aftaler indebærer at databehandleren beskytter personoplysningerne mod yderligere offentliggørelse og kun behandler personoplysninger i overensstemmelse med Untoldsecretz I/S instruktioner.

Indsigt i registreret data

Hvis du ønsker at vide hvilke data vi har registreret om dig eller din virksomhed kan du rette henvendelse til os på info@untoldsecretz.dk. Hvis du mener at de oplysninger vi har registreret eller forkerte så skriv til os på info@untoldsecretz.dk. Såfremt det viser sig at de oplysninger vi har registreret er forkerte, har du ret til at få dem rettet. 

Din ret til sletning
Du kan til enhver tid blive slettet fra vores systemer, det gør du ved at kontakte os på info@untoldsecretz.dk

Hvis du er kunde hos Untoldsecretz I/S.
Er du kunde hos Untoldsecretz I/S er der ikke behov for at udarbejde databehandleraftaler, da vi er dataansvarlige og ikke databehandlere. 

Handelsbetingelser:
Vi har tilføjet nedenstående klausul til vores handelsbetingelser som du finder her: Handelsbetingelser

Persondata: 
Kunden indestår for, at oplysningspligten i henhold til persondataforordningen over for de registrerede personer i det materiale, der skal anvendes for info@untoldsecretz.dk salg til kunden, er iagttaget.


Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@untoldsecretz.dk, så skal vi forsøge at svare på dine spørgsmål hurtigst muligt.