Booking Handelsbetingelser

UNTOLD SECRETZ - HANDELSBETINGELSER

Der bruges tid samt ressourcer på klargøring til vores aftaler, derfor har vi en afbuspolitik, der skal overholdes uanset hvad årsagen måtte være.

Hvis du er forhindret i at møde op til en aftale, skal du give os besked senest 48 timer før start af aftalen. Vi sender altid en påmindelse med email/SMS fra vores bookingsystem, hvor vi beder dig om at notere det i din kalender.

Melder du afbud til en aftale for sent (indenfor 48 timer), koster det 50 % af aftalens pris.

Møder du ikke op til en aftale eller melder afbud indenfor 2 timer inden aftalens start, koster det 100 % af aftalens pris.

Når du booker tid til en aftale hos Untold Secretz, godkender du samtidig Untold Secretz´ afbudspolitik, som er gældende i vores Untold Secretz - Boutique.

Vigtigt info: Ved køb af Gavekort i vores bookingsystem kan gavekortet kun indløses til behandlinger, og ikke bruges i vores onlinebutik eller boutique på Ordrupvej 112B, st, th. Hvis du ønsker at købe et gavekort til produkter, kan det købes HER


Betalingsgmetoder hos Untold Secretz:

Vi modtager alle typer beatlingskort og Mobilepay og Gavekort købt i vores Booking system.

Ydelser hos Untold Secretz:

Vi opfordrer vores kunder til ikke at tale i mobiltelefon og sætte den på lydløs, da vi er en lille boutique.
Hos Untold Secretz ønsker vi at tilbyde et roligt og behageligt univers for vores kunder, derfor beder vi om at dette bliver respekteret.
Da vores boutique ikke er så stor, er den heller ikke optimalt indrettet til at have børn med. Derfor ser vi helst at dette undlades, da ikke alle kunder ønsker at være omgivet af børn.

Mød gerne ind 10 minutter før din aftale hos Untold Secretz.

Med venlig hilsen

Untold Secretz

Ordrupvej 112B, st, th
2920 Charlottenlund
Telefon - 32 112 212
Email - info@untoldsecretz.dk