Dermapen

 

Hvad er en Dermapen-behandling?

En Dermapen-behandling er først og fremmest et helt fantastisk samarbejde med din hud. Så hvis du godt kan lide det naturlige resultat og tanken om at du er med til at skabe ny hud – indefra og ud – så læs videre!

Dermapen er et microneedling-device, som skaber ca 1.920 mikrokanaler pr sekund hvor der sluses en masse fugt, vitaminer og mineraler ned i huden. Det skal ses som en kontrolleret skade, hvor vi med Dermapen kickstarter hudens naturlige sårhelingsproces. Det er en proces som starter lige så snart vi perforerer hudbarrieren første gang, og vil være en ongoing proces og nyskabelse af celler over ca det næste års tid, hvis man kommitter sig til en kur. Her kommer det selvfølgelig an på hvad man ønsker at opnå og hvad status er inden 1. behandling.

Selve Dermapen konceptet er australsk og har siden 2010 været et solidt globalt brand, med masser af studier og verificerede produkter, som netop skal sikre en tryg oplevelse for kunden. Vi behandler ud fra Dermapenworlds protokoller og udelukkende med Dp Dermaceuticals, da det er resultatet af et globalt samarbejde Dermapenworld og dermatologer imellem.

Hvad kan Dermapen anvendes til?

Dermapen kan anvendes til linjer/ anti-age, pigmenteringer (solpletter), rosacea, fugt, aktiv akne, aknear. Vi vil altid anbefale en kur, da en enkeltstående behandling ikke vil kunne give det samme resultat som en kur. En kur vil være 3 behandlinger og vi anbefaler 3-6 behandlinger, samt at du bruger de produkter som følger med (customized toilettaske) efter hver behandling. Der vil være produkter til ca 7-10 dage, og de arbejder sammen med lige netop den behandling som er udført på klinikken. Når toilettasken er opbrugt, vender man stille og roligt tilbage til sin vanlige hudplejeserie.

 

Hvem kan få det?

Dermapen er til de fleste, dog skal man være over 18 år og det kræver samtykke. Dermapen omtales også som det naturlige ansigtsløft, hvor der sker en nyskabelse af celler – blandt andet kollagen – hvorfor det også adskiller sig meget fra en almindelig ansigtsbehandling. Der er dog nogle kontraindikationer, som du kan se her:

  • Gravid/ ammende
  • Hudcancer
  • Dermatitis/ psoreasis eller eksemlignende tilstande
  • Blødersygdom
  • Blodfortyndende behandling (egen skal vurdere om man er i stand til at pausere med blodfortyndende behandling). Omega 3 har også en blodfortyndende effekt, og det anbefales at pausere 7 dage inden en Dermapen-behandling
  • Rosacea og aktiv akne grad 4 og opefter
  • Har man lige været igennem en kraftig antibiotisk kur, eks isotretinoin – anbefales 6 mdrs pause
  • Ikke-velreguleret diabetes

 

Hvordan føles det?

Det er 16 nåle der skaber 1920 mikrokanaler/ sekund, og vil man opnå resultater – ja så er vi nødt til at sige, at det opnår man ikke ved at vi aer dig på kinden😊. Du vil mærke en varme i huden lige fra den første perforering af hudbarrieren – og det er blot en sund hud som reagerer som den skal, da det er dit immunforsvar som straks vil gå i gang med at hele og reparere. Huden tror at der er sket en skade – det er  det vi omtaler som en kontrolleret skade –  de hvide blodlegemer arbejder på højtryk og sårhelingsprocessen er nu sat i gang.

Selve nålingstiden varer ca 5-8 minutter. Det som tager tid, er rens og klargøring af huden – da vi skal arbejde på en fuldstændig ren hud. Hygiejnen spiller en stor rolle i denne behandling. Efter selve nålingen hjælper vi med at køle huden ned, optimere fugtningen af huden og afslutning med flere specifikke cremer.

Du vil kunne se hvor Dermapen´en har arbejdet og det vil kunne ses som en let rødme. Denne rødme falder time for time, og i mange tilfælde er det helt forsvundet indenfor et par timer. De fleste bliver overrasket over hvor frisk og boostet huden ser ud, og den fantastiske glød som ses.

 

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Du skal fortsætte den gode hygiejne derhjemme. Skift håndklædet og bor I flere sammen, så hav dit helt eget. Skift hovedpudebetræk, så dit underlag er helt rent. Undgå at pille i huden, den kan ’prikke’ og kilde lidt – det er blot din hud som arbejder. Du må ikke rense din hud om aftenen, men derimod gå i seng og sove med de afsluttende cremer på huden. Vær ikke nervøs for at det lukker af for dine porer, den sidste creme er en medicinsk creme – netop udviklet til at skulle forblive på.

I selve toilettasken medfølger en fugtmaske, som anbefales at bruge næste aften i ca 30 minutter. Så efter afrens tages masken i brug, og afsluttes derefter med creme.

Det er ikke unormalt at huden kan skalde, men ved at man anvender fugtmasken næstfølgende aften – kan man arbejde mere forebyggende og ’toppe huden op’ med fugt. Dp Dermaceuticals barrierecreme kan stærkt anbefales, da den virker som ’et plaster’. Det vil sige, at den fugter + holder på fugten. Et fantastisk supplement til de andre Dp Dermaceuticals, den 1. uge lige efter en Dermapen-behandling. Skin Veneer anbefales til alle, undtagen aktiv akne.

Dyrk ikke solen, selvom den medicinske creme har en spf 30 – da det både er for hårdt for huden og at UV-stråler kan skabe pigmentpletter efterfølgende på huden lige efter en behandling. Det er et MUST at anvende Cover Recover, som medfølger i toilettasken, og er 3 nuancer som man kan blande efter behov – og er solbeskyttelse til de første 2 dage.

Exfoliér ikke huden før 4 dage efter en Dermapen-behandling.

Ingen fysisk træning de efterfølgende 2 dage, ingen solarium, sauna, selvbruner, tatovering etc.

Skulle du af andre årsager have brug for at tage smertestillende (det har man ikke brug for med Dermapen), så tag Panodil – IKKE ibuprofen, da det vil modarbejde den kontrollerede inflammatoriske proces, som bevidst er sat i gang.

Nu hvor du har dedikeret dig til en kur med Dermapen bør du følge den til dørs, og anvende de produkter i udleverede toilettaske, som er sammensat efter den kur du gennemgår. Der er ca produkter til 7-10 dage (svarer til en rejse toilettaske) og en koncentreret mængde af aktive ingredienser og vitaminer, som arbejder sammen med Dermapen. Når du har opbrugt diverse produkter, går du stille og roligt over på dine vanlige produkter.

Du kan booke tid til behandling HER